Για την πλοήγηση


Κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων από την Gas & Petrol στο Πέραμα Πειραιά

Στην Gas & Petrol στο Πέραμα Πειραιά, μέσα από την πολυετή μας εμπειρία, έχουμε εδραιωθεί στην κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων. Έχοντας συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες εταιρίες του κλάδου, αλλά και με πρατήρια ιδιωτών, είμαστε άριστοι γνώστες της απαιτούμενης διαδικασίας.

Έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε ένα οικόπεδο και να παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό πρατήριο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό:

Επιπλέον, τοποθετούμε και επισκευάζουμε όλες τις αντλίες & υποβρύχιες αντλίες της αγοράς. Ενδεικτικά: Tokheim, Gilbarco, Wayne, Tatsuno, Nuovo Pignone, Bennett, Adast κ.λπ.

Το πλήρως εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας, πάντα κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της εταιρείας μας, τοποθετεί σωλήνες μεταλλικές ή πλαστικές, δεξαμενές και φρεάτια κάθε είδους.

Οι ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις γίνονται από διπλωματούχους τεχνίτες όπως και οι θεμελιακές γειώσεις βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου.

Υποστήριξη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση όλου του εξοπλισμού του πρατηρίου υγρών καυσίμων σας (υδραυλικού, μηχαναλογικού & ηλεκτρολογικού).

Επιπλέον, σας παρέχει τον μηχανολογικό εξοπλισμό και αναλαμβάνει τόσο την αποκατάσταση ζημιών (εντός εγγύησης), όσο και την συντήρηση αυτών (εκτός εγγύησης).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.